Mila Kunis: Det finns inga perfekta mammor

Mila Kunis, 33 år, är inte bara Hollywoodstjärna, ut även mamma. I oktober 2014 blev hon mamma till till dottern Wyatt, tillsammans med maken Ashton Kutcher, 38 år. I en intervju med A Plus (medgrundat av Kutcher), berättar hon om skuldkänslorna hon kände över att återvända till arbetslivet efter mammaledigheten.

It took me a little while to realize that I was a better mom going back to work because when I was with her, I was present 100 percent. If you are with your kid and you are present, and you are there and you’re engaged, and you care, then you’re a great mom.

Kunis förklarar att den ”perfekta mamman” inte existerar, och när mammor ger allt de har, ska ingen begära mer från dem.

shutterstock_459092875

I’m the only mom my daughter is hopefully ever going to know and I’m the best version there is for her.

(via A Plus)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
122
0 Delningar

Vi summerar nyheter för mammor

Följ oss på