A Dream (Kardashian) come true!

blaccc

Bildkälla: elle.com 

Snökaos och presidentval i all ära – förra veckans största nyhet i mammakretsar var ändå att det har välkomnats ännu en Kardashian till den världskända klanen. Det är lillebror Rob och hans fästmö Blac Chyna som välkomnade en liten flicka till världen den 10e november, som enligt uppgift ska få namnet Dream Renee Kardashian.

Blac Chyna har tidigare en son med rapartisten Tyga, som sedan en tid tillbaka är i ett förhållande med reality-familjens yngsta syster, Kylie Jenner. Låter det krångligt? Nja, huvudsaken är iallafall att de är one big happy family!

Grattis säger vi till Rob Kardashian och Blac Chyna och önskar dem lycka till med deras bedårande dotter!

Bildkälla: kuwtk på instagram

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
0 Delningar

Vi summerar nyheter för mammor

Följ oss på