The Hills-tjejernas mammalycka

Följde ni också realityserierna The Hills och The City slaviskt för 10-15 år sedan?

De medverkandes glamorösa liv med en stor dos drama, drama, drama har nu bytts ut mot mammaliv deluxe för de flesta av Kalifornien-tjejerna. Både Lauren Conrad och Whitney Port gick ut offentligt med sina graviditeter för några månader sen, och  Audrina Patridge och Kristin Cavallari har fått barn. Både härligt och lite konstigt att följa några individers liv ända sedan tidig tjugoårsålder till nu, 30-åriga mammor. Men visst ser de ganska så mycket lyckligare ut nu än när de grät över idiotiska killar på LA och New Yorks nattklubbar? Fantastiskt säger vi!

Whitneys söta lilla gravidbula tidigare i år 

whitney

 

Lauren har hunnit få en lite större mage

lauren

Audrina med dottern Kirra, som föddes i juni förra året

audringa

Kristin hade redan sönerna Jaxon och Camden när lilla Saylor kom till världen för 1,5 år sedan

kristin-cavallari-600

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
0 Delningar

Vi summerar nyheter för mammor

Följ oss på